Penisförstoring, penisförlängning
Affiliate-program

Behandling och kompletterande behandling med PHALLOSAN forte.

Läkarinformation

Behandling och kompletterande behandling med PHALLOSAN forte

Den av oss utvecklade anordningen PHALLOSAN forte är patenterad. Den bygger på en lätthanterlig, atraumatisk sträckning av penisen och de svällkroppar som finns i den. Vid långvarig användning leder denna sträckning till en varaktig ökning av båda längd och omfång. Metoden baserar på kunskapen om nybildning av celler och vävnader vid mekanisk sträckning inom sjukvården samt på etnologiska erfarenheter, t.ex. förlängning av örsnibbar, läppar eller penisen i afrikanska eller indiska folkgrupper.

Töjningsmetoder in den moderna sjukvården

Töjningsmetoder utförs inom den moderna sjukvården sedan många år tillbaka. En välkänd metod som har funnits inom ortopedin i över 20 år är förlängning av en extremitet. Efter operativ delning av resp. ben utförs systematiskt en kontrollerad sträckning exemplevis av ett ben. Denna metod arbetar med gängor, som sträcker benet millimeter för millimeter. På detta sätt bildas inte bara nya benceller, utan även bind- och muskelvävnad utan att skada nerver och blodkärl. Med denna metod kan man öka längden med flera centimeter. Även inom plastikkirurgin skapar man hudbitar till transplantationer genom artificiell töjning av hud eller utrymme för ett bröstimplantat genom temporär användning av en expander efter utförd mastektomi.


Kongresser och fackmässor

61. Kongress der Deutschen Gesellschaft für Urologie e.V. (tyska urologisällskapets kongress) (DGU)

Urology Congress

Denna kongress i Dresden sträckte sig över fyra dagar från 16 till 19 september 2009 och gav en komplett överblick över de senaste vetenskapliga rönen inom specialområdet urologi.

PHALLOSAN forte presenterades där för fackpubliken. Intresset för en konservativ behandling av en tillbakadragning (förminskning) av penisen var mycket stort. Efter borttagning av prostatan, eller blåsan, förlorar penisen mycket av sin storlek. För den drabbade mannen är denna biverkning traumatisk. PHALLOSAN forte simulerar kroppen erektioner, infogar ny vävnad genom de smärtfria mikrosprickorna och förorsakar så att volymen bevaras och förstoras.

"Arab Health" i Dubai - medicinisk fackmässa

Fackmässa Arab Health i Dubai Convention Center

Från 24-27 januari 2010 arrangerades åter den internationella fackmässan i Dubai International Convention Center.

"Arab Health" (http://www.arabhealthonline.com) hör emellertid till världens viktigaste möten i medicinbranschen och är dessutom den största medicinska fackmässan i den arabisktalande världen.

För första gången deltog också PHALLOSAN. Det patenterade ortopediska remsystemet PHALLOSAN tjänar även som alternativ till den traditionella läkemedelsbehandlingen efter en prostataoperation. Efter ett sådant ingrepp händer det ofta att svällkropparnas vävnad i mannens penis ofta omvandlas till oelastisk bindvävnad på grund av den bristande genomblödningen. I praktiken försöker man ofta lindra denna effekt genom regelbundet intag av PDE5-hämmare (Viagra® och liknande). I allmänhet måste patienten dock själv stå för kostnaderna för denna behandling.