Penisförstoring, penisförlängning
Affiliate-program

Många män tycker att deras penis är liten.

Liten penis (mikropenis)


För liten penis, mindre än genomsnittet

Hos män som är födda med en liten penis pratar man om en mikropenis, när denna trots tillväxt förblir liten (under 11-12 cm i erigerat tillstånd). En liten penis har till skillnad från så kallad mikropenis i regel inga praktiska nackdelar, utan en liten penis innebär för det mesta psykiska konsekvenser.

Den genomsnittliga längden på penisen varierar på grund av härkomsten. Statistiskt sett är penisen längst i Afrika, därefter kommer de västeuropeiska och nordamerikanska männen. Längst ner på statistiken befinner sig den asiatiska kontinenten med en genomsnittlig storlek på mellan 12 och 13 cm. När det gäller penisens omfång ligger det statistiska genomsnittsvärdet på 12 cm i erigerat tillstånd.

En sak har dock nästan alla gemensamt: Många män tycker att deras penis är liten.

Orsak

En liten penis kan förutom att ha genetiska orsaker även bero på en sjukdom. En ”mikropenis" är t.ex. en liten penis, som beror på övervikt och fetma. Vid denna sjukdomsbild uppstår en liten penis genom att den drar sig tillbaka in i underhudsfettet.

Mycket vanligare är dock fallet, att psykiska eller emotionella orsaker får mannen att tro att hans penis är för liten eller har känslan av att den är det. En liten penis blir för dessa personer ofta till vardagens största problem.

Hjälp

En behandling med PHALLOSAN forte-systemet kan säkert och varaktigt göra en för liten penis större. Avgörande för framgången är en genomgående daglig användning, precis som när det gäller andra stretch-system.

Med PHALLOSAN forte kan man förlänga en för liten penis genom kontinuerlig töjning. Genom den speciella vakuum-metoden ökar härvid samtidigt penisens omfång.

Jämfört med de flesta andra penissträckare är PHALLOSAN forte härvid mjuk och säker vid användning, samt bekväm att bära under de normala kläderna.

Hur fungerar PHALLOSAN forte?

Hur kan jag beställa PHALLOSAN forte?