Penisförstoring, penisförlängning
Affiliate-program

Sexuella funktionsstörningar begränsar livskvalitet och välbefinnande avsevärt.

Erektil dysfunktion


Många män upplever det någon gång i livet: ibland fungerar inte sexualiteten så självklart som man är van vid. Det är ofta en chock och man känner pressen trots välmenande reaktioner från partnern. Naturligtvis lider självförtroendet, problemet är svårt att hantera, även i det förhållande man har. Därvid är erektil dysfunktion mycket vanligare än många män, men även kvinnor, anar: Undersökningen visar, att cirka 50 procent av männen över 40 åtminstone tidvis drabbas. Andelen ökar med åldern, men det är även vanligt, att män under 40 hör till de drabbade.

En äkta potensstörning i form av erektil dysfunktion föreligger för övrigt endast, om mannen inte kan få eller behålla en erektion i över sex månader.

Oavsett i vilken form: Sexuella funktionsstörningar begränsar livskvalitet och välbefinnande avsevärt.

Orsaker

Det finns många orsaker för en erektil dysfunktion, såväl psykiska som fysiska. Stress på jobbet, ekonomiska och personliga problem eller problem i partnerskapet spelar ofta en roll. Ofta finns det också fysiskt-medicinska skäl som exempelvis biverkningar av läkemedel som betablockerare eller principiella cirkulationsrubbningar, högt blodsocker, hormonell obalans och mycket annat. Kroppen är ingen maskin - den reagerar känsligare än man tror.

Hjälp

Naturligtvis bör man låta en specialist undersöka möjliga medicinska orsaker för erektil dysfunktion. Phallosan koncentrerar sig dock på genomblödningen av penisen: detta utlöser redan efter några dagar en märkbar förbättring av genomblödningen på hela vävnaden och särskilt på svällkropparnas vävnad. Precis som alla andra organ med bättre genomblödning, reagerar penisen med ökad känslighet och lustkänsla, då också de för upphetsning och lust viktiga nervändarna stimuleras på ett positivt sätt genom den ökade genomblödningen.

Många läkare rekommenderar Phallosan vid lätt erektil dysfunktion. Genomblödningen ökas genom dragkraften som skapas av vakuumtrycket och redan efter 2-3 dagar uppträder en märkbar effekt.

Hur fungerar PHALLOSAN forte?

Hur kan jag beställa PHALLOSAN forte?