Penisförstoring, penisförlängning
Affiliate-program

Användning av PHALLOSAN forte sker på egen risk, men är helt ofarlig om man följer anvisningarna i bruksanvisningen.

Användning av PHALLOSAN forte

Biverkningar, försiktighetsåtgärder & rekommendationer.

Användning av PHALLOSAN forte sker på egen risk, men är helt ofarlig om man följer anvisningarna i bruksanvisningen.

Dragkraft

Användningen av PHALLOSAN forte är smärtfri. Detta gör att man frestas ställa in draget på remmen för hårt, vilket dock inte är nödvändigt, då framgången beror på en långfristig och kontinuerlig användning och inte på hur stor dragspänningen är. Särskilt under de första veckornas användning bör dragkraften på penisen inte vara för stor. Låt vävnaden vänja sig vid PHALLOSAN forte, och ställ till en början in remmen på lätt dragkraft.

Den skyddande överdelen

Använd under alla omständigheter den skyddande överdelen för ollonet (glans). Denna skyddande överdel utövar - precis som en stödstrumpa - ett lätt tryck på hudytan och förhindrar så tillförlitligt biverkningar, som exempelvis svullnader på ollonet vid för stark inställning av drag.

Vid användning av den medföljande skyddande överdelen kan rödfärgning inte uppstå. Endast vid mycket starkt drag (från ca 3 kg) på ollonet uppstår lätta svullnader, som dock försvinner igen efter några minuter. Massera eventuellt ollonet något för att snabbare få ner svullnaden.

Kontraindikationer

Används inte den skyddande överdelen rekommenderar vi att reducera dragkraften, för att undvika eventuell rödfärgning. Skulle trots allt rödfärgning bildas, kan orsaken vara för starkt drag på den ortopediska remmen, som producerar ett höjt vakuum via sugklockan. Detta suger nu på huden, då hudytan inte skyddas av den rekommenderade skyddande överdelen. I värsta fall kan detta leda till små vattenblåsor, som läks komplett efter två dagars behandling med sårsalva.

Pausa under alla omständigheter tills svullnaden resp. blåsorna försvunnit. Ställ därefter in en reducerad dragkraft.

En gång till: Använd under alla omständigheter medföljande skyddande överdel och undvik därmed tillförlitligt negativa biverkningar!

Ha tålamod. Proceduren i samband med penisförstoring kan när det gäller användningens framgång jämföras med en tandställning för käkreglering.

Det är töjningens kontinuitet, inte dragkraften, som är avgörande för framgången!

Kompatibilitet & material

Alla av oss tillverkade delar som ingår i PHALLOSAN forte har allergitestats och är lämpliga för användning i medicinprodukten PHALLOSAN forte. Vi använder inga material som innehåller latex, då dessa kortfristigt leder till allvarliga allergier. Stretchremmen är formaldehydfri, precis som också alla metallkomponenter är nickelfria.

Kvalitetsarbete & certifiering

Tillverkaren är ett certifierat företag enligt ISO9001:2008 och 13485:2003.

Använd endast produkter från företag med medicinsk certifiering. Apparaten är en påvisbar medicinprodukt, som underkastas stränga regler vid tillverkningen.

PHALLOSAN tillverkas sedan 14 år tillbaka. Under denna tid har det inte funnits några symtomer eller risker utöver de redan nämnda på grund av ett icke beaktande av bruksanvisningen. Emellertid betalas PHALLOSAN forte även av diverse sjukkassor. Apotek i Tyskland, Österrike och Schweiz har PHALLOSAN forte i sitt sortiment.

Ändringar & skötselråd

Ytterligare information, samt skötselråd för din PHALLOSAN forte, hittar du också i bruksanvisningen bland våra nedladdningar.