Penisförstoring, penisförlängning
Affiliate-program

Försprång genom innovation.

PHALLOSAN forte

Försprång genom innovation


Penisförlängning med erfarenhet

Vi förfogar över 20 års erfarenhet när det gäller tillverkning och användning av system för penisförstoring, penisförlängning och/eller behandling av peniskrökning. Många års forskning och utvärdering av tusentals svar från våra kunder har fått oss, att utveckla PHALLOSAN forte-systemet.

PHALLOSAN forte uppfyller alla medicinska krav och har därför tilldelats CE märket.

Det finns "sträckare" och PHALLOSAN forte. Få mer information om vårt vakuum-protektor-system med Soft Power metoden:

Principen: Bildning av nya celler genom sträckning

Penisens vävnad stimuleras att bilda nya celler genom kontinuerlig mjuk töjning. PHALLOSAN forte skapar ett – nästan omärkbart – vakuumsug, som börjar på ollonet och sedan verkar på hela penisen. Tack vare den utmärkta bärkomforten är det lätt för användaren, att ha på sig systemet i 12 timmar utan någon skada – en väsentlig förutsättning för framgången! Och: PHALLOSAN forte besparar dig alla pinsamheter - vårt system kan inte falla ut ur byxorna som andra.

I motsats till andra system med sträckare erbjuder PHALLOSAN forte inte bara en garanti för smärtfrihet. Vår sträckare kan även användas på natten, då systemet på penisskaftet alltid kan anpassa sig till en möjlig erektion. Din blodcirkulation kan alltså aldrig försämras. Det finns inga risker för skador som hos andra system.

För mjuka och säkra framgångar

PHALLOSAN forte har tilldelats CE märket och motsvarar EC Council Directive 93/42/EEC. Dessutom uppfylls standarderna EN 980, EN ISO 14971 och EN ISO 10993-1. Det har tillverkats i överensstämmelse med de krav som ställs av de europeiska hälsovårdsnämnderna. De material som använts för tillverkningen är problemfria och testade på biokompatibilitet. Den särskilt för PHALLOSAN forte utvecklade tyg-stretchremmen för penisförstoring är formaldehydfri. Kondomerna som används i resp. sugklocka är allergen- och latexfria. Det motsatta lagret på tyg-stretchremmen består av utsökt medicinskt silikonskum.

Naturligt och problemfritt vid användning

Användningen kan utföras absolut smärtfritt varje dag upp till 12 timmar eller även på natten, med ett motsvarande positivt resultat.

Genom det undertryck som bildas i sugklockan förhindras att ollonet glider ut. Detta undertryck gör dessutom ollonet betydligt större. Dragkraften kan ställas in steglöst på remmen.

Beståndsdelarna kan rengöras utan problem. En utförlig bruksanvisning med illustrationer medföljer. Alla delar till remmen kan beställas enskilt. Kardborreband gör byten enkla och komfortabla.

Den nyutvecklade skyddande överdelen skyddar ollonet och förhuden vid starkt sug mot svullnad och rödfärgning. Den trycker lätt mot vävnadens yta, precis som en kompressionsstrumpa, eller de tryckdräkter piloter använder. Dragkraften kan nu ökas, vilket påskyndar framgången.Dragkraften hos PHALLOSAN forte!

PHALLOSAN forte når en maximal dragkraft på över 3 kg.

Dragkraften hos PHALLOSAN forte!

NY: Bältesvarianten Vertical

PHALLOSAN Vertical

PHALLOSAN introducerar den nya bältesvarianten Vertical som ett komplement till det etablerade PHALLOSAN-systemet. Denna innovation erbjuder dig ett alternativt sätt att bära den. Tack vare den speciellt utvecklade knämanschetten i kombination med ett anpassningsbart bältesystem, kan du nu bekvämt positionera din penis längs insidan av ditt ben. Denna bärmetod kompletterar det traditionella sättet att bära PHALLOSAN runt midjan, vilket ger dig extra flexibilitet i dagligt bruk. Liksom med PHALLOSAN forte är det möjligt att diskret bära den nya bältesvarianten Vertical under kläder eller medan du sover.

Spänningsjusteringen av den nya bältesvarianten Vertical är utformad för att vara användarvänlig. Med en kardborrefästning kan en individuell och enkel justering uppnås. Hanteringen är enkel, och bärkomforten kommer säkert att imponera på dig.

Vårt supportteam är alltid tillgängligt för ytterligare information eller eventuella frågor du kan ha. Tveka inte att kontakta oss via Whatsapp, e-post eller telefon.