Penisförstoring, penisförlängning
Affiliate-program

PHALLOSAN forte kan användas vid liten penis, peniskrökning och prostataoperation.

Användning

PHALLOSAN forte har utvecklats för en förstoring av penisen och behandling av peniskrökning

Vakuum-protektor-metoden från PHALLOSAN forte är även lämplig för framgångsrik behandling av mindre erektionsproblem, peniskrökning och penisförkortning.

PHALLOSAN fortes framgång beror på en lätthanterlig, icke-operativ, smärtfri (atraumatisk) töjning av hela penisvävnaden och de befintliga svällkropparna och den därigenom främjade nybildningen av celler. Denna princip är känd hos naturfolk sedan många århundraden - före utvecklingen av PHALLOSAN forte fanns det dock inte ett enda system i världen resp. inte en enda teknik, som kunde garantera denna töjning långvarigt och smärtfritt.

Användningen av PHALLOSAN forte i flera månader kan sammanfattas med en enkel formel:

3 (månaders användning) plus X = varaktig ny cellbildning, därmed en ihållande tillväxt av längd och omfång.

Förlängning genom töjning i ortopedin

Inom ortopedin finns sedan mer än 20 år tillbaka en liknande framgångsrik metod för benförlängning: Efter en operativ delning av benet utförs härvid en systematiskt kontrollerad töjning. Experterna arbetar här dock med ett gängsystem, som används för att sträcka benet millimeter för millimeter, varvid både nya benceller och även bindväv och muskelvävnad bildas - för övrigt även helt utan att skada nerver och blodkärl. Den därigenom uppnådda tillväxten på längden har redan kunnat hjälpa många patienter till ny livskvalitet - precis som PHALLOSAN forte.

Ihållande resultat när det gäller längd och omfång

För en framgångsrik och därmed varaktig penisförlängning resp. penisförstoring måste nya kroppsceller bildas i penisen. PHALLOSAN forte låter svällkroppen växa och även omformas (vid krökningar) genom undertryck och dragkraft. Efter en användning i flera månader kan de nya kroppscellerna uppnå en nästan tredimensionell utvidgning. Så växer penisen både i längd och omfång. Denna effekt bibehålls även när man slutar med användningen av PHALLOSAN forte-vakuum-protektor-systemet.

Dragkraften kan justeras steglöst, en starkare kontinuerlig dragkraft är ofarlig, även om vi rekommenderar en mera måttlig inställning, motto: Soft power, men regelbundet och kontinuerligt.

När du börjar använda PHALLOSAN forte är det möjligt, att du känner att de kliar något. Det gäller dock endast för de första dagarna.

PHALLOSAN forte kan användas vid olika indikationer

Användningsområde