Penisförstoring, penisförlängning
Affiliate-program

Genom den speciella vakuum-metoden ökar härvid inte bara penisens storlek utan också dess omfång.

Stor penis - mer självförtroende genom längre penis


En större penis både när det gäller omfång och längd

Lika varierande som motiven för att önska sig en större penis, är också de erbjudna metoderna. PHALLOSAN forte är ett patenterat stretch system för större penis och längre penis, som kombinerar den framgång ett vakuumsystem erbjuder med en komfort som duger för vardagen. En större penis kan därmed bli verklighet på kort tid och med liten insats.

Större penis genom töjning

Med remsystemet PHALLOSAN forte kan man genom kontinuerlig töjning av penisen åstadkomma en längre och större penis. Genom den speciella vakuum-metoden ökar härvid inte bara penisens storlek utan också dess omfång. Förlängningen av penisen sker därvid mjukt och säkert.

Remmen kan bäras bekvämt under kläderna och påverkar därmed inte dagens normala rutiner. Med vakuum- och sträcknings-system kan en större penis endas uppnås genom regelbunden och genomgående användning. System som man endast emellanåt kan använda hemma har därför nästan ingen framgång.

Vid regelbunden och korrekt användning kan man snart fastställa synliga resultat när det gäller penisens storlek och längd.

En större penis och ett större ollon

PHALLOSAN forte hjälper inte bara till att förlänga penisen, utan gör också med den speciella vakuummetoden ollonet större. Användningen är därvid diskret och bekväm. Önskan efter en större penis kan därmed bli verklighet ännu lättare och snabbare.

Hur fungerar PHALLOSAN forte?

Hur kan jag beställa PHALLOSAN forte?