Penisförstoring, penisförlängning
Affiliate-program

Penisförlängning med PHALLOSAN forte: naturlig och diskret.

Penisförlängning utan risk och operation

Varaktigt och effektivt till mer livsglädje


Är du också missnöjd med din penis? Känner du dig osäker när du står framför spegeln eller önskar du dig bara några extra centimeter livsglädje? Många män har samma bekymmer som du och längtar efter en längre penis och mer självkänsla. Ofta är dock rädslan för operativa ingrepp stor och risken svår att bedöma. Naturliga alternativ är mekaniska metoder för penisförlängning med vakuumsystem och stretchanordning. De behöver inga operativa ingrepp och förlänger din penis effektivt och varaktigt. Ofta uppfattas de dock som obehagliga eller till och med smärtsamma. PHALLOSAN forte är ett patenterat remsystem för penisförlängning som kombinerar den framgångsrika mekaniska metoden med optimal komfort. Förlängning av penisen, smärtfritt och utan risk: med PHALLOSAN forte behöver det äntligen inte längre vara en önskedröm. Genom den kontinuerliga sträckningen av penisen uppnår du nämligen en permanent penisförstoring för mer livsglädje och sexuell attraktionskraft.

Naturlig penisförlängning genom sträckning och drag

PHALLOSAN forte är ett fyndigt stretchsystem för penisförlängning, som har uppstått genom många års forskning och utveckling. Det bygger på principen om stretchning och sträckning av hudvävnad, precis som exempelvis kroppsbyggnad. Genom kontinuerlig sträckningen av manslemmen bildas mycket små sprickor, i vilka kroppen lagrar nya celler. Penisen blir längre och även dess omfång ökar. Möjlig är en årlig penisförlängning på ca 2,8 till 4,8 centimeter beroende på remsystemets dagliga användningstid. Dessutom förbättras penisvävnadens genomblödning vilket kan bidra till förbättrad potens och starkare erektioner. En del användare berättar också om ökad libido, mer lust på sex. Mer utstrålning och säkerhet.

Förläng penisen diskret och utan att det märks

PHALLOSAN forte är dock mer än bara effektiv. Det är också diskret och ger dig hög komfort vid användning. Detta är framför allt viktigt på grund av att resultatet av den naturliga penisförlängningen med PHALLOSAN forte stretchsystem till största delen beror på den dagliga användningstiden. Ju längre du sträcker penisen desto större är din framgång. Därför är det inte bara penisförlängningens synliga framgång som är viktigast hos PHALLOSAN. Även komforten var avgörande för utvecklarna. Därför kan PHALLOSAN-forte-systemet med sina penis-klockor med olika storlekar anpassas perfekt till storleken på din penis. Tack vare ett skjutbart spänne är remmen individuellt justerbar och hela systemet komplett osynligt under kläderna tack vare sin enkla och minimalistiska design. Du kan ta på dig din PHALLOSAN forte inom några minuter och bestämma individuellt om du har din penis med pumpenheten till vänster eller höger i ljumskvecket. Eftersom pumpenheten är ordentligt ansluten till remsystemet har du den alltid med dig när du är på språng och kan vid behov snabbt ta av och på PHALLOSAN forte om det behövs. På detta sätt kan du sköta din vardag och ditt jobb precis som vanligt och förlänga din penis effektivt även på natten.

En längre penis säkert och mjukt

PHALLOSAN forte är en mjuk och absolut säker metod för penisförlängning. Sålunda skyddar överdelen av ultramjuk silikon som ingår i leveransen på ett tillförlitligt sätt ollonet mot alltför stort undertryck. Dessutom ger ett trafikljussystem som har anslutits till enheten perfekt kontroll över dragkraften på din penis. Det ger information om vilken dragkraft som bäst passar för penisförlängningen och bidrar till systemets säkerhet. Blodcirkulationen i din penis är aldrig begränsad – inte ens när du har remmen på dig. Oavsett om du sitter på kontoret, utför aktiviteter på vardagen eller sover: PHALLOSAN forte integreras i ditt liv diskret och bekvämt. Genom naturlig penisförlängning når du varaktiga framgångar utan operativa ingrepp och får tack vare en längre manslem en positiv kroppskänsla och ökat självförtroende. Att stå framför spegeln behöver inte längre vara obehagligt eller bidra till att känna sig osäker. Det kan göra dig starkare och ge ny energi på vardagen.