Penisförstoring, penisförlängning
Affiliate-program

PHALLOSAN forte och PHALLOSAN plus+

PHALLOSAN plus+ är den perfekta kompletteringen till PHALLOSAN forte

Den nu ännu bättre utvidgningen till din PHALLOSAN forte


PHALLOSAN plus+

"Saker och ting fungerar bättre i lagarbete! – det var så vi presenterade våra kunder en ny, valfri utvidgning av stängerna för deras PHALLOSAN forte för 5 år sedan (2018). Med stångsystemet PHALLOSAN plus+ fick våra kunder inte bara möjligheten att använda en vertikal dragriktning om de så önskade, utan det löste också en brist i vårt beprövade och bekväma PHALLOSAN forte bältessystem som många ”power användare” klagade på, nämligen att principiellt göra det möjligt att använda ännu starkare dragkrafter. Tack vare våra kliniska studier av vårt ortopediska bältessystem vet vi att konsekvent användning är det säkraste sättet till hållbar framgång när det gäller penisförstoring och behandling av peniskrökning – och inte nödvändigtvis dragkraften, men vissa människor vill helt enkelt ha mer – mer dragkraft och mer möjligheter. Alltså PHALLOSAN plus+


PHALLOSAN plus+

Som redan skrivits fungerar saker och ting bättre med lagarbete – men det betyder naturligtvis inte att man inte kan göra bra saker ännu bättre. Med vår nya PHALLOSAN plus+ introducerar vi återigen verkliga innovationer, denna gång inom området stångförlängare. För att förenkla den ofta svåra processen att förlänga anordningarna har vi utvecklat ett revolutionerande, integrerat gängsystem som i stort sett undviker nödvändig montering och förändringar av enheten. Genom att helt enkelt vrida in eller ut de integrerade gängorna i dragstången kan PHALLOSAN plus+ snabbt ställas in på den rätta längden, till och med när du bär den. De korta (förmonterade) genomskinliga gänghylsorna är lämplig för penislängder från 8 till 17 cm. För större penislängder demonteras enheten en gång och förses med de medföljande långa gängade hylsorna. Dessa är sedan lämpliga för penislängder från 12 till 22 cm.
PHALLOSAN plus+ växer med dina framgångar – och det hur enkelt och intuitivt som helst.


Fördelarna med nya PHALLOSAN plus+ i en sammanfattning

  • användbar för alla PHALLOSAN klockstorlekar
  • lämplig för penislängder från 8 till 22 cm
  • enkel justering av dragkraften även under pågående användning
  • stabil dragkraft även under längre användningsperioder
  • valfri hög komfort eller hög dragkraft
  • större, bekväm basring
  • inga metallkomponenter, allergenfria material
  • enkel montering och demontering

PHALLOSAN forte och PHALLOSAN plus+

PHALLOSAN plus+

Med vårt beprövade vakuum-protector-system gör PHALLOSAN plus+ det möjligt för dig att med över 4,8 kg dragkraft öka längden och tjockleken på din penis varaktigt och utan smärtor och dessutom till och med förbättra din erektionsförmåga.


Vi är ett företag med över 20 års erfarenhet när det gäller mäns hälsa.

Dussintals patent, kliniska studier, samarbete med världsberömda urologer och statliga institutioner (till exempel Fraunhoferinstitutet), hjälpte oss i detta sammanhang att utveckla produkter som kan leda dig till de mål du har satt dig helt smärtfritt och utan operation. Vårt varumärke är därvid alltid innovation. Efter de första systemen med bältessträckning är vi nu glada att kunna presentera dig en komplett förbättrad expanderbar stång som komplettering till ditt PHALLOSAN forte-system.

PHALLOSAN plus+ finns exklusivt för köpare av vår PHALLOSAN forte – ha beställningsnumret på din PHALLOSAN forte till hands vid beställning eller kontakta vår kundtjänst om du inte längre har detta nummer.

PHALLOSAN plus+ är den perfekta kompletteringen för alla som vill använda sina PHALLOSAN forte ännu mer effektivt och flexibelt.
Använd din PHALLOSAN helt enkelt precis som du vill!

The new PHALLOSAN plus+

Så här kan jag beställa PHALLOSAN plus+ …