Penisförstoring, penisförlängning
Affiliate-program

En tjock penis ligger över genomsnittet om omfånget hos en vuxen man överstiger 14cm.

Tjock penis

Är en tjock penis verkligen bättre?

En sökning på Internet efter ämnet "tjock penis" visar framför allt en sak - det diskuteras huruvida en tjockare penis verkligen är bättre än en smalare penis.

Omfånget på en penis ur medicinsk synvinkel

Ur medicinsk synpunkt är det idag åtminstone klart, att det gamla ordspråket "Kort och tjock, lyckliga kvinnor, lång och smal, kvinnors plåga" verkligen är berättigat. Nerverna som ansvarar för kvinnors sexuella njutning befinner sig till största delen i området kring klitoris samt i främre delen av slidan. Här har alltså en kort, tjock penis fördelar jämfört med en lång smal penis.

I resp. tillämpligt diskussionsforum på nätet kan man idag märka denna insikt även genom förändrade ämnen. Diskuterade man förr uteslutande om penislängd, är det idag penisens omfång som är huvudtemat.

Genomsnittligt omfång på en penis

Det genomsnittliga omfånget på en penis hos en vuxen man är idag mellan 12 och 14 cm. Precis som när det gäller penislängd finns det även här stora lokala skillnader. En tjock penis med ett omfång på mer än 18 cm omkrets anses redan vara ovanlig och bedöms i diskussioner vara smärtsam för kvinnan under samlag.