Penisförstoring, penisförlängning
Affiliate-program

Penisförstoring på naturligt sätt.

Penisförstoring

Penisförstoring på naturligt sätt


Effekten har bekräftats i en klinisk test

PHALLOSAN forte är ett patenterat stretchsystem för en naturlig penisförstoring utan operativt ingrepp. Inspirerad av naturfolk och moderna medicinska processer inom området vävnadsexpansion, förstorar den effektivt din penis genom ständig sträckning av manslemmen. En penisförstoring upp till 4,9 centimeter är möjlig inom sex månader. Detta var resultatet av en utvärdering av en klinisk studie under ledning av Prof. Dr. med. Sohn, överläkare på en tysk urologisk klinik. I genomsnitt uppnådde alla testpersoner en ståtlig längdökning på 3,6 centimeter och även omfånget på deras penis ökade. Deltagarna i studien upplevde förutom penisförstoringen också att deras erektioner blev bättre och starkare. En fjärdedel angav dessutom att penisen var styv längre. Med PHALLOSAN forte är allt detta möjligt utan operativa ingrepp: utan smärta, bekvämt och diskret.

Förstora penisen bekvämt och mjukt

PHALLOSAN forte vakuum-skyddssystem för penisförstoring är enkelt att hantera och bekvämt när det gäller bärkomfort. För påtagning dras den nyutvecklade skyddande överdelen av ultramjuk silikon över ollonet och skyddar detta vid starkt drag mot svullnader och rödfärgningar. Eftersom den dessutom utövar ett litet tryck på ollonets vävnad kan dragkraften ökas senare och penisförstoringens framgång accelereras. Med den skyddande överdelen för du in penisen i sugklockan. Manschett kondomen som tidigare satts fast där rullas av och förhindrar att luft tränger in i sugklockan. Du använder sugpumpen och drar på detta sätt ollonet längre in i klockan. Manschett kondomen ligger följsamt an mot penisen. En 3-vägsventil i sugpumpen hjälper till att skapa bästa möjliga undertryck. Detta kan dessutom ställas in hur man vill. Därefter placeras remmen kring höfterna. Penisen sträcks via en ring av skumgummi och en dragstång. Ett fyndigt trafikljussystem visar den optimala draginställningen för penisförstoringen. Påtagningen av PHALLOSAN-forte-systemet tar endast några ögonblick. Därmed kan du bekvämt ta av och på det varje gång du måste gå på toaletten.

Diskretion: Vår viktigaste skyldighet

Från den dagliga användningen till betalningen är penisförstoring med PHALLOSAN forte absolut diskret. Till och med under åtsittande jeans och speciella arbetskläder är det patenterade remsystemet helt osynligt. Osynligt och diskret förstorar du din penis under arbetstid, på fritiden eller på natten. Eftersom blodcirkulationen inte ens försämras vid en eventuell erektion kan du använda PHALLOSAN forte på ett flexibelt sätt – även när du sover. Total smärtfrihet är alltid garanterad. Dessutom kommer ditt vakuum-skyddssystem för penisförstoring att levereras anonymt i en neutral förpackning. Det är inte möjligt att se vilken produkt det handlar om. Inte ens vid överföringen behöver du ange något användningsändamål. Kontot har skapats endast för PHALLOSAN forte.

Med mer självförtroende till ett tillfredsställande sexliv

Vårt PHALLOSAN forte stretchsystem har redan hjälpt många män att förstora penisen. Detta kan leda till att osäkerheter som tidigare bestämt självmedvetande och självkänsla försvinner. Resultatet är en positiv kroppskänsla, mer suveränitet och utstrålning. På samma sätt kan du få ny fart på ditt sexliv genom en penisförstoring. Där tidigare ångest var det viktigaste ämnet kan nytt självförtroende besegra gammal känslighet. Utnyttja möjligheten att kunna läsa våra kunders detaljerade skildringar om deras erfarenheter och få en autentisk bild av PHALLOSAN forte. Det bästa: Du får hela två års garanti på alla delar utom manschett kondomen och den skyddande överdelen. Och därutöver kan du beställa reservdelar och tillbehör bekvämt online via vår butik. Alla delar, som kommer i kontakt med huden, har testats på skadeämnen enligt ÖkoTex/100. Dessutom är allergirisken minimal tack vare valet av material. Testa det unika och patenterade PHALLOSAN forte vakuum-skyddssystem för penisförstoring och beställ det bekvämt och diskret online på www.phallosan.se.