Penisförstoring, penisförlängning
Affiliate-program

Ibland kan en krökt penis vara ett äkta problem.

Krökt penis

Den normala krökningen på en manslem

En krökt penis stör ägaren i regel av estetiska skäl, dvs. han tycker helt enkelt inte om den. I själva verket är nästan ingen penis helt rak. Det är snarare ett undantag. Oavsett i vilken riktning penisen än är böjd, vid krökningar som inte beror på en sjukdom har mannen åtminstone inga praktiska nackdelar. Annorlunda är det, om extrema krökningar eller till och med en äkta "krök" finns på penisen. Vid dessa symptom uppstår inte bara psykiska och sociala problem utan även praktiska problem vid samlag. Beroende på graden av krökning kan samlaget hindras, vissa ställningar inte utföras, eller till och med ett samlag vara helt omöjligt. I dessa fall blir en krökt penis till ett äkta problem.

När är en krökt penis en sjukdom?

Krökningar upp till cirka 30 grader till höger eller vänster anses vara oproblematiska. En riktig peniskrökning anses föreligga vid större avvikelser från detta värde.

Ämnet "krökt penis" bör dock inte förväxlas med den vinkel som penisen i erigerat tillstånd står ut från kroppen. Även här gäller: Nästan ingen penis står ut från kroppen i rät vinkel. Dessutom slaknar med tilltagande ålder svällkropparnas band, så att nämnda vinkel reduceras.