Penisförstoring, penisförlängning
Affiliate-program

Utvidgning med stänger till din PHALLOSAN forte.

PHALLOSAN plus+

Utvidgning med stänger till din PHALLOSAN forte

PHALLOSAN plus+

PHALLOSAN plus+

Stångsystem har funnits på världsmarknaden i över 30 år. Tyvärr arbetar de flesta med en ögla som läggs kring ollonet. Detta orsakar smärtor och klämskador – och ibland till ett försämrat blodflöde. Andra tillhandahållare arbetar med otillräckligt testade vakuumtekniker, vilket kan leda till avsevärda skador på ollonet, eftersom en dosering av vakuumet inte är möjligt. Många företag använder ofta billiga material från Fjärran Östern, vilket kan orsaka hudirritation och utlösa allergier.

Swiss Sana är ett företag med över 20 års erfarenhet när det gäller mäns hälsa.

Dussintals patent, kliniska studier, samarbete med världsberömda urologer och statliga institutioner, såsom Fraunhoferinstitutet, hjälpte oss att utveckla produkter som kan leda till positiva resultat helt smärtfritt och utan operation.

PHALLOSAN forte och PHALLOSAN plus+

PHALLOSAN plus+

Samarbete förbättrar inte bara relationerna mellan människor utan också användningen av utrustning. Därför har vi bestämt oss för att erbjuda våra kunder ännu mer diversifiering. Vår världsledande produkt PHALLOSAN forte stöds nu av ett PLUS för ännu mer innovation. Med denna har du som man möjlighet att uppnå mer, att läka eller förbättra.

PHALLOSAN plus+ gör det möjligt för dig att med upp till 4,8 kg dragkraft öka tjockleken och längden på din penis utan smärtor, förbättra din potens och i förekommande fall räta ut en medfödd eller förvärvad peniskrökning.

Vi är mycket stolta över att nu kunna erbjuda manlighet i dubbel uppsättning.

PHALLOSAN plus+ är alltså den perfekta kompletteringen för alla som vill använda sina PHALLOSAN forte ännu mer effektivt och flexibelt. Använd din PHALLOSAN helt enkelt precis som du vill!

PHALLOSAN plus+